Øjenbehandling

Hos Klinik Soleus tilbyder vi behandling af AMD og grøn stær samt lignede øjenlidelser.

Øjet er vores vigtigste sanse organ og derfor et særdeles ømtåleligt organ for alle mennesker. Langt støreste delen af de indtryk og oplevelser vi dagligt får, kommer gennem øjnene. I takt med vi bliver ældre stiger risikoen, for at man pådrager sig en øjenlidelse, der griber markant ind i vores sanseindtryk og dermed livskvalitet.

1000-vis af danskere rammes årligt af en øjensygdom. Heldigvis kan det etablerede sygehus system ofte hjælpe ved mange af disse sygdomme. Dog findes der nogle øjensygdomme, hvor traditionel behandling ikke rækker godt nok. I bedste fald kan de stoppe udviklingen af sygdommen. Her er det den alternative øjenbehandling har vist sit værd, specielt ved AMD og grøn stær (men også ved andre øjenlidelser), hvor vi ofte ser en forbedring af synet, efter behandlingsforløbet på bare 2 uger.

Diagnosen SKAL altid stilles ved en øjenlæge. Har du til gengæld fået diagnosen AMD eller grøn stær, står vi klar til at hjælpe med at forbedre dit syn og dermed din livskvalitet.

Vores behandling er en meget intensiv behandling, som foregår med akupunktur nåle, ikke i øjet, men på hænder og fødder og i ansigtet. Afhængig af øjenlidelse skal man behandles 2 gange dagligt mellem 1 og 2 uger, kun afbrudt i weekenden, dvs op til 20 behandlinger. Efterfølgende skal man påregne en behandling hver mdr, for at forhindre et tilbagefald.

Behandlingen er udviklet af John Boel som du kan læse mere om på www.ModerneAkupunktur.dk

Læs mere om AMD her.
Læs mere om grøn stær her.

Skader

Skader har mange ansigter og de kommer til udtryk på flere forskellige måder. Hos Klinik Soleus har vi en lang række behandlingsformer, som kan få din skade til at forsvinde og give dig fornyet energi til at leve livet smertefrit.