Massage

Hos Klinik Soleus tilbyder jeg fysiurgisk massage som er dybdegående behandlende massage terapi, hvor massage som værktøj, løsner op i muskulaturen og sætter gang i blodcirkulationen. Denne type massage kan hjælpe på smerter, skader og spænderinger. Massagen giver dig en bedre bevægelighed i dine muskler og i dine led og gavner dit immunsystem samtidig.

Massage får din blodcirkulation til at stige og dette gør, at din krop udskiller nogle affaldsstoffer, som skaber tilførsel af frisk ilt, samt blod, som er meget næringsrigt til det pågældende masserede område.

Hvis du er skadet, vil massage være en stor hjælp til at give dig en betydelig hurtigere heling, samt en markant og afgørende smertelindring, som du vil kunne føle allerede efter din første behandling hos os. Jeg vil med hjælp af forskellige manuelle tekniker arbejde med dine lidelser i kroppen. Oplever du muskelinfiltrationer, myoser eller ophobning af mælkesyre i musklerne, så er fysiurgisk massage en mærkbar behandling.

Jeg har som massør en praktisk viden om musklernes placeringer og funktioner, og kan effektivt lokalisere din problemstilling og udarbejde en tilpasset og effektiv behandling unik til dig.

Oftest omfatter en behandling; kommunikation omkring problemstilling, gennemarbejde af muskulaturen med almindelig massage, fokus på den individuelle behandling med trigger punkt behandling og afspænding af muskulatur og sener.

En sektion af de områder og skader hvor fysiurgisk message kan hjælpe:

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.