Laser Terapi

Low level laser therapy, eller bare laser terapi kan beskrives som koncentreret energi, som fremmer den naturlige heling. Tal viser, at helingstiden for akutte skader bliver reduceret med op til 75% efter laserterapi.
Rent faktisk gør laserterapi ikke noget nyt som sådan, det hjælper blot kroppen med at gøre det, som den allerede er programmeret til at gøre – bare hurtigere og mere effektivt.

Laserterapi har en lang række virkninger, som blandt andet, at det lindrer smerte, forøger blodgennemstrømningen, dæmper inflammation, mobiliserer immunforsvaret og stimulerer dannelsen af kollagent væv.

Hemmeligheden bag laserterapis popularitet er, at det anvendte laserlys trænger helt dybt ned i vævet og derved ind til den enkelte celle i stedet for at ramme flere celler på én gang. På denne måde det muligt at udnytte den enkelte celles energi, styrke produktionen af ATP og derved sætte gang i den naturlige reparationsmekanisme, som øger celleaktiviteten. Og det er det, der går ind og reducerer ødemer og hævelser ved akutte skader.

Der er ikke nogen eksempler på bivirkninger efter laserterapi, men der er derimod et hav af eksempler på vellykkede behandlinger efter laserterapi.

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.