Akillessene Betændelse

Behandling: Behandling: Hos Klinik Soleus har vi god erfaring med en kombination af akupunktur og laserterapi. Faktorer som skadens varighed og klientens alder har betydning for antal behandlinger. Dog ser jeg et typisk forløb på 8-12 behandlinger med 3-4 dages interval mellem hver behandling. Samtidig med behandlingen pågår skal den primært smerteudløsende aktivitet så vidt muligt begrænses.

Klienten kan yderlig selv behandle med is i max 30 min varighed en gang dagligt. En indlægssål vil ofte kunne afhjælpe smerten og forhindre at tilstanden komme retur.

Årsag: Der findes mange årsager til akillessene betændelse, men fælles for de fleste, er at der er kommet en overbelastning i lægmusklen. De hyppigste årsager er fodtøj der ikke passer til ens fod, slidt fodtøj, platfodethed, overvægt eller øget belastning ifm. f.eks. løb.

Symptomer: Smerter i nedre del af akillessenen, i kroniske tilfælde kan der mærkes en hævelse/bule. Man vil kunne frembringe smerte når man trykker på stedet. Der vil ofte være igangsætningssmerter efter inaktivitet, så som om morgenen når man står ud af sengen eller rejser sig fra en stol. Smerten minskes efter få skridt.

Skader

Skader har mange ansigter og de kommer til udtryk på flere forskellige måder. Hos Klinik Soleus har vi en lang række behandlingsformer, som kan få din skade til at forsvinde og give dig fornyet energi til at leve livet smertefrit.