Ricco, Ungdomsskole elev

Onsdag blev klinikken kontaktet af Ricco, der var kommet i noget af en pine. Smerter i ryggen, efter et udspring fra 3 m vippen i svømmehallen for 14 dage siden, var ved at sætte en stopper for hans ski tur med ungdomsskolen i Agerskov. Skolen havde, af sikkerheds grunde, sat et ultimatum, hvis ryggen ikke fik det bedre inden lørdag (altså om 4 dage!), kom han ikke til at stå på ski.
Efter en grundig snak og undersøgelse, mente vi nok at vi kunne hjælpe ham, udfordringen var dog tiden. Så vi aftalte noget som klinikken ellers sjælden gør, intensive behandlinger 3 dage i træk.

Her 3 dage senere står vi nu med en 16 årig ung mand, som i den grad er klar til at komme på skiferie. Smerterne er aftaget i så stor grad at han er klar til at stå på ski.

Klinik Soleus ønsker Ricco og hele ungdomsskolen rigtig god tur til Hemsedal.

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.