Øjenbehandling

Vores vigtigste sanseorgan er øjet. Desværre forringes vores syn med alderen, men hvad endnu værre er, er at der kan opstå øjensygdomme der forringer synet permanent, uden at lægevidenskaben kan gøre noget ved det. Dette siger sig selv, at det kan påvirke ens livskvalitet betragteligt.

En af disse sygdomme kaldes AMD

En af de helt centrale mekanismer ved udvikling af øjensygdommen AMD er dannelse af druser, som er udfældninger under det yderste lag af nethindens celler – det retinale pigment epithel.
På billedet øverst ses en scanning af nethinden med tydelige forekomst af druser. Herefter har klienten fået akupunktur behandling, hos Klinik Soleus, gennem ca. 5 mdr. En kontrol scanning af øjet, viser nu en markant reduktion af forekomsten af druser, se nederste billede. Dette vil sandsynlig forhale eller helt stoppe øjensygdommen. Med bedre livskvalitet til følge.

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.