Hanne, Køkkenassistent

Jeg har de sidste 2 år døjet med rigtig kraftig hovedpine, næsten hver dag. Det har påvirket min hverdag i meget stor grad, der har været præget af sygemelding fra job og stort ubehag.

Lægen har prøvet at afhjælpe mine smerter med smertestillende medicin, som desværre ikke hjalp. På sygehuset blev jeg grundigt undersøgt, uden at de kunne finde en årsag til mine smerter. Løsning:  endnu  kraftigere medicin!!! Desværre gav denne medicin kraftige bivirkninger i form af jernsmag i munden, træthed, svimmelhed, blødninger i mundhulen, sovende hænder samt blødt og deformt tandkød.

Dette stod på indtil jeg i januar 2015 bestilte tid ved Soleus Sportsmassage. Efter 2-3 behandlinger sov mine hænder ikke mere. De efterfølgende 2 mdr. har jeg fået ugentlig behandling, der har gjort at jeg gradvist har kunne udtrappe medicinen. I takt hermed er bivirkningerne også aftaget så jeg i dag er helt fri for dem.

Det er rigtig dejligt ikke at skulle plages af bivirkningerne og ikke mindst smerterne i hverdage mere. Som bonus oplever min familie og kollegaer også at jeg er blevet et mere glad og tilfreds menneske, der har fået overskuddet tilbage.

Det var bare den rigtige beslutning at søge hjælpe hos Soleus Sprotsmassage, som jeg på det varmeste vil anbefale til andre med samme problemer.

Hanne Sørensen

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.