Kristina, Kontormedarbejder

Efter et par migræneanfald, som min læge mente skyldes spændinger i nakken, har jeg fået akupunktur i 4 uger. Men var dog stadig “stiv” i nakken.
Jeg sidder på kontor og arbejder ved computer og forsøger at holde det i ave ved at lave øvelser 2 gange dagligt foran skærmen. Jeg droppede akupunkturen for at få noget behandling i min nakke/skulder og ryg hos Soleus Sportsmassage.
Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en markant forskel, men synes dog stivheden i nakken og ømheden i ryggen er på vej tilbage, desværre.
Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at det hjælper, men at der skal nok bare flere behandlinger til, så jeg glæder mig allerede til næste behandling.

Da jeg cyklede hjem efter behandlingen, skulle jeg lave et højre sving, og kiggede mig  derfor over skulderen, og fik jeg et chok – jeg kunne se til siden uden at dreje hele kroppen.
Så det virker, Kim! Og har anbefalet dig til min mor, som har en skade i sin skulder, så hun ringer nok snart.

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.