Flemming, Menieres

Menieres er en sygdom som giver kraftig svimmelhed, susen for ørerne og med risiko for opkast🤢. For nogen, noget der kommer i anfald, for andre er det en daglig livsledsager. For Flemming er det en daglig livsledsager😖, som har gjort ham ude af stand til at have et arbejde og have bare noget der ligner et socialt liv. En virkelig ubehagelig tilstand, som gør at han ikke kan ligge ned for at sove, eller bevæge sig rundt på cykel, bil og kun vanskeligt på gåben.

I denne uge har jeg haft Flemming til akupunktur behandling hver dag og på 5. dagen kom han og fortalte at han ikke havde været svimmel i 20 timer😃. Noget han ikke har oplevet i mange år og det var lykkes ham at komme ud at gå en tur uden at skulle frygte opkast eller at han skulle falde👍💪.

Behandlingsformer

Hos Klinik Soleus vil du opleve at vi ofte laver en kombination af forskellige behandlingsformer. Afhængigt af din skade/ smerte, vil en kombination af flere behandlings værktøjer ofte få dine smerter til at lindres hurtigere. Fælles for vores behandling er at de stimulerer kroppens egen helingsproces, så du opnår en smertelindring uden nogen form for bivirkninger.