Kundernes Historie

Øjn behandling

Vores vigtigste sanseorgan er øjet. Desværre forringes vores syn med alderen, men hvad endnu værre er, er at der kan opstå øjensygdomme der forringer synet permanent, uden at lægevidenskaben kan gøre noget ved det. Dette siger sig selv, at det kan påvirke ens livskvalitet betragteligt.

En af disse sygdomme kaldes AMD

En af de helt centrale mekanismer ved udvikling af øjensygdommen AMD er dannelse af druser, som er udfældninger under det yderste lag af nethindens celler – det retinale pigment epithel.
På billedet øverst ses en scanning af nethinden med tydelige forekomst af druser. Herefter har klienten fået akupunktur behandling, hos Klinik Soleus, gennem ca. 5 mdr. En kontrol scanning af øjet, viser nu en markant reduktion af forekomsten af druser, se nederste billede. Dette vil sandsynlig forhale eller helt stoppe øjensygdommen. Med bedre livskvalitet til følge.

 

 

Ricco, Ungdomsskole elev

Onsdag blev klinikken kontaktet af Ricco, der var kommet i noget af en pine. Smerter i ryggen, efter et udspring fra 3 m vippen i svømmehallen for 14 dage siden, var ved at sætte en stopper for hans ski tur med ungdomsskolen i Agerskov. Skolen havde, af sikkerheds gruricco og kimnde, sat et ultimatum, hvis ryggen ikke fik det bedre inden lørdag (altså om 4 dage!), kom han ikke til at stå på ski.
Efter en grundig snak og undersøgelse, mente vi nok at vi kunne hjælpe ham, udfordringen var dog tiden. Så vi aftalte noget som klinikken ellers sjælden gør, intensive behandlinger 3 dage i træk.

Her 3 dage senere står vi nu med en 16 årig ung mand, som i den grad er klar til at komme på skiferie. Smerterne er aftaget i så stor grad at han er klar til at stå på ski.

Klinik Soleus ønsker Ricco og hele ungdomsskolen rigtig god tur til Hemsedal.

 

Hanne, køkken assistent.

Jeg har de sidste 2 år døjet med rigtig kraftig hovedpine, næsten hver dag. Det har påvirket min hverdag i meget stor grad, der har været præget af sygemelding fra job og stort ubehag.

Lægen har prøvet at afhjælpe mine smerter med smertestillende medicin, som desværre ikke hjalp. På sygehuset blev jeg grundigt undersøgt, uden at de kunne finde en årsag til mine smerter. Løsning:  endnu  kraftigere medicin!!! Desværre gav denne medicin kraftige bivirkninger i form af jernsmag i munden, træthed, svimmelhed, blødninger i mundhulen, sovende hænder samt blødt og deformt tandkød.

Dette stod på indtil jeg i januar 2015 bestilte tid ved Soleus Sportsmassage. Efter 2-3 behandlinger sov mine hænder ikke mere. De efterfølgende 2 mdr. har jeg fået ugentlig behandling, der har gjort at jeg gradvist har kunne udtrappe medicinen. I takt hermed er bivirkningerne også aftaget så jeg i dag er helt fri for dem.

Det er rigtig dejligt ikke at skulle plages af bivirkningerne og ikke mindst smerterne i hverdage mere. Som bonus oplever min familie og kollegaer også at jeg er blevet et mere glad og tilfreds menneske, der har fået overskuddet tilbage.

Det var bare den rigtige beslutning at søge hjælpe hos Soleus Sprotsmassage, som jeg på det varmeste vil anbefale til andre med samme problemer.

Hanne Sørensen

Tove, motionsløber

Efter 14 dage med smerter i mit ene knæ, kontaktede jeg Soleus Sportsmassage. Vi valgte i fællesskab akupunktur og laserbehandling, og allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en betydelig forskel og bedring. Nu behøvede jeg ikke længere at tage smertestillende medicin. Efter 4. Behandling på ca. 1 uge, kunne jeg begynde med at løbe let igen, og efter 6. behandling var jeg helt smertefri.

Hvis jeg skulle blive skadet en anden gang, ville jeg helt sikkert kontakte Soleus Sportsmassage igen, og jeg kan kun anbefale alle med sportsskader eller øvrige muskel-  og ledsmerter at gøre det samme.

Hurtig og kompetent behandling, der bare virker.

Kristina, kontormedarbejder


Efter et par migræneanfald, som min læge mente skyldes spændinger i nakken, har jeg fået akupunktur i 4 uger. Men var dog stadig “stiv” i nakken.
Jeg sidder på kontor og arbejder ved computer og forsøger at holde det i ave ved at lave øvelser 2 gange dagligt foran skærmen. Jeg droppede akupunkturen for at få noget behandling i min nakke/skulder og ryg hos Soleus Sportsmassage.
Allerede efter 1. behandling har jeg kunne mærke en markant forskel, men synes dog stivheden i nakken og ømheden i ryggen er på vej tilbage, desværre.
Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at det hjælper, men at der skal nok bare flere behandlinger til, så jeg glæder mig allerede til næste behandling.

Da jeg cyklede hjem efter behandlingen, skulle jeg lave et højre sving, og kiggede mig  derfor over skulderen, og fik jeg et chok – jeg kunne se til siden uden at dreje hele kroppen.
Så det virker, Kim! Og har anbefalet dig til min mor, som har en skade i sin skulder, så hun ringer nok snart.

 

Vil du dele din gode historie? Brug vores kontaktform, vi glæder os til at høre din gode historie! Tryk her kontaktform