Kundernes anmeldelser

For knap en måned siden havde jeg min første konsultation hos Kim, da jeg havde et ønske om at blive helt smertefri i min lænd/hofte efter jeg havde forløftet mig på en indkøbskurv. Derudover har jeg været plaget af spændinger i nakke/skulder samt haft hovedpine. Efter få behandlinger med akupunktur(små nåle i øret) og massage har jeg det i dag meget bedre end jeg har haft i længe. Nu handler det bare om at holde sig selv vedlige 🙂

-Christina

Kim du er min mirakelmand. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvem jeg skal kontakte når jeg er skadet. Der skal kun ganske få behandlinger til, og så er jeg klar igen.
Jeg er glad.

-Sabrina

Fantastisk, intet mindre. Tusind tak Kim, du har fået dig en fast kunde.

-Rene

Smerten omkring mit venstre lår, har jeg haft længe, men med din hjælp er den væk. Utroligt at effekten kan mærkes med det samme, også dagen efter. Smerten er væk – efter én behandling, super.
– John

2 behandlinger og gode forslag til strækøvelser har virket upåklageligt på mig. Var ude at løbe i dag og no pain. Du ramte plet første gang. Skal nok sende folk videre til dig. Du er dygtig!
– Kirsten Mette

Tak for massagen, det var rigtigt godt at få massage lige efter løbet, synes ikke mine ben var helt så stive, da jeg skulle ud af bussen efter turen hjem fra Hamburg Marathon.
– Anonym

Jeg oplever din massage meget positivt. Utroligt at effekten kan mærkes med det samme, men også dagen efter. Jeg vil faktisk påstå, at jeg allerede torsdag aften ikke kunne mærke, at jeg havde løbet maraton søndag, og det på trods af en fodboldkamp mandag og en 8 km. løbetur tirsdag.
– Bjarne

Kan varmt anbefale Kim. Han er grundig i sit arbejde og de nakke – og skulderproblemer, jeg har døjet med, har han været en vigtig del i at få væk.
– Mette

Mange tak for den hurtige og gode behandling jeg fik i går mod min spændingshovedpine. Fantastisk at jeg kunne komme til med 1 times varsel, endda på en lørdag. Bryllupsfesten havde bestemt ikke været lige så sjov uden din hjælp.
– Linda

Tak for nogle super behandlinger. Endelig er jeg kommet af med mine smerter i baglåret. Jeg er så småt ved at komme i gang med mit løb igen.
– Claus

Tak for en god og effektiv behandling i din stille og rolige klinik. Jeg er ikke i tvivl om, at mine 18 år som Sosu-hjælper er årsag til alle mine problemer med nakke, skulder og lænd. Dejligt at jeg, gennem hele massage forløbet, får forklaret hvor mine problemstillinger ligger. Din koncentration og dybdegående behandlingen gør at jeg varmt vil anbefale dig til alle. Du har givet mig stort velvære og ikke mindst en behagelig oplevelse. Min krop er simpelthen tanket op med ny energi. Jeg melder mig snart igen.
– Gitte

Vil du give os en anmedelse? Brug vores kontaktform, vi elsker at dele vores kunders anmeldelser!